Hocam aslında attığım postlar siteye yönlendiriyor. Yani paylaşımlarım çok okunabilir olmadığı için (eski tarihi belgeler) bir kısmının fotosunu post olarak atıyorum. O içeriğin tamamı ve yazıya dökülmüş hali sitemde yer alıyor. Yani ben posttan profile, profildeki linkten siteye yönlendiriyorum.
Şimdiye kadar siteye 9 konu açtım, haliyle 9 post attım instagrama. Etiketlemeleri de yapıyorum ama etkileşim yok denecek kadar az, 1-2 kişiye ulaşıyor. Bu nedenle de hala takip eden kimse olmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bende ilk başta sizin gibi yapmayı düşündüm sonra kendime bir strateji belirledim. Sitem finans ile ilgili. Direk hit çekme fikri yerine kendime şöyle bir yol haritası belirledim. Bir aylık kanva üyeliği aldım. Kendime sitemle alakalı olabilecek post içerik formatları belirledim. Örneğin; girişimcilik, ekonomi terimleri, başarı, motivasyon gibi... O konularla ilgili 100'e yakın post hazırladım. İçerik stüdyosuna girip tüm postları zamanladım. Takipçi kitlemin dikkatini çekebilmek adına benimkine benzer sayfaların post paylaşımlarında yorum yapanların yorumlarını beğenip geçiyorum. Herhangi bir şekilde başka bir sayfaya yorum atmıyorum takip yapmıyorum. Şu anda günlük 10 civarı takipçi gelmeye başladı. Bunu yapmaktaki amacım 10k takipçiye ulaşıp hikayelerden sitemde açılmış belirli konulara hit çekebilmek için story'de link vermek. Önemli olan sosyal medya stratejinizi nasıl oluşturduğunuz.