cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok ben anladım sizin yazılanı okumada sorununuz var, tekrar tekrar açıklamaya gerek yok ama tekrar söyleyeyim anlattığınız gibi oluyorsa eğer siz açın 3-4 ay sürdürün ben direk sizden alayım olur mu? Anlatmakla icraat farklı dediğiniz basit olsa zaten yaparız 2 tl ye satılan bottan ne kadar kar edebilirim ki kolaya kaçalım şahsen ben hiç bot satmıyorum insanların hakkına girmemek için. Banada ters geliyor böyle olması ama sistem böyle yapan insanlara gidipte niye böyle dediğimde verilecek cevabı biliyorum.
@fatii; nin telafisine yalan diyorsunuz ya, mesela bu konuda da bilginiz olmadan yorum yapıyorsunuz.

Ama ben size tekrar önereyim yapabilirseniz bana 3k max olacak şekilde düşmeyecek bot yapın size deli gibi para kazandıralım 1 ayda bir araba parası kazandırırız emin olun ama yapabilirseniz
Bu işin ticaretini yapan sizsiniz size bir öneri sunuluyor değerlendirip düşünmek yerine olayı bana yönlendirip kendinizi sıyırma kıvraklığı sergiliyorsunuz tebrikler. Evet benim bu tür yazılanları özellikle anlamama sorunum var baktım adam sallıyor okumadan yok sayıyorum.