PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bilgim olmayabilir zaten yazdım ama sizinde yazılanı okumakla ilginiz yok. Ben diyorum ki ne şekilde kasarsanız kasin bir süre sonra patlıyor yollanan takipçiler. Kendiniz manuel açsanız 3-5k hesap ne sürer 3-4 ay. Ondan sonra ne bot ne yönlendirme isteyene manuel yollarsanız günlük 300-500 ne kapanır ne kaybolur. Tabi zahmetli iş Benin dediğim kolayi varken değil mi 😉

Bu telafi yalanı da nasıl bir yalansa telafi edilenler de 2 gün sonra bommmm ne kaldı elde var sıfır.
yok hocam aslında yabancıda düşmüyor gerçek gönderim yapılıyor ayrıca şöyle anlatayım ben yaklaşık 1.5 yıldır smm işindeyim beni bilir misin bilmem ama hiç yalan konuşmam ama şuana kadar hiç bir şekilde ben %100 garanti veren bir servise rast gelmedim ve ayrıca telafili servisler genelde en sağlam servisler oluyor çünkü daha sonra telafi edilecek diye ama şimdi bazı sağlayıcılarda şöyle bir saçmalık yapıyor gönderiyor 25 gün telafi sürecinde düşme neredeyse %10 gibi düşük 25 gün geçtikten sonra gerei çekebiliyorlar buda bizden kaynaklı bir durum değil ki sağlayıcının bilmem neysi