İlginiz Yok ve bilginiz de yok hocam açıklayayım tüm smmci arkadaşların yerine size. Aktif Data kullananlar da var sizin dediğiniz gibi, direk kendi datasını kullanan da var. Hesapları gizlice yönlendirmeden size bot göndereyim 3 gün sonra instagram aşırı işlemden yine kapatır hesapları. Yani gizlice yönlendirmek değil sadece artık kalıcı bot mevzusu neredeyse bitti sayılır. instagram büyük atılım yaptı bu konu da
İş ile ilginiz yoksa bilginizde yoktur hocam , 5-6 yıl önce %100 gerçek takipçi gönderiyorduk onlarda düşüyordu.
Bu tamamen kullanıcının elinde olan bir olay , bugün yanlış bir paylaşım yapsanız en yakın arkadaşınız bile takipten çıkabiliyorsa parayla satın aldığınız takipçiler için kimse garanti vermez haklı olarak.
Benim bilgim olmayabilir zaten yazdım ama sizinde yazılanı okumakla ilginiz yok. Ben diyorum ki ne şekilde kasarsanız kasin bir süre sonra patlıyor yollanan takipçiler. Kendiniz manuel açsanız 3-5k hesap ne sürer 3-4 ay. Ondan sonra ne bot ne yönlendirme isteyene manuel yollarsanız günlük 300-500 ne kapanır ne kaybolur. Tabi zahmetli iş Benin dediğim kolayi varken değil mi 😉
Garantili varsa bende alayım 😂 25 gün telafili var ama garantili kesin hiç görmedim 😂
Bu telafi yalanı da nasıl bir yalansa telafi edilenler de 2 gün sonra bommmm ne kaldı elde var sıfır.