Dropshipping yöntemi ile bay bayan aksesuar yüzük, kolye, bilezik, telefon kılıfları tavsiyemdir mained olarak her zaman bay bayan aksesuarları tercih ederim e-ticarette

ürün tercih ederken şu unsurları taşıyan ürün tercih etmen mantıklı

1-hobileriniz varsa hobinizin ürününü seçin (kaykay koleksiyonunuz varsa kaykaylar konusunda bilgi sahibisinizdir bu yüzden.)
2-güncel bir ürün seçin insanların devamlı ihtiyaç duyucağı sürekli olarak yeni modelleri çıkabilcek bir ürün.
3-sürekli alıcı elde edebilceğiniz kemik kitlesi olan ürünlere yoğunlaşmaya özen gösterin (tüyo; türkiyedeki lisede bulunan gençler sweatshirt'i çok severler, sweatshirt gündemden düşmez ve kemik kitle sahibidir aynı zamanda güncel bir üründür.)
4-mümkünse boyutu küçük bir ürün seçin sebebi kırılabilme ihtimali çatlayabilme ihtimali var aynı zamanda kargo maliyeti artabilir.
5-teknolojik ürünlerden uzak durmaya özen gösterin büyük bir risktir satmasını becerirseniz deli para kazanırsınız fakat kargodayken parçalanma durumu, gümrüğe takılma durumu, bozuk ürün yollama vs yaşayabilirsiniz.
6-rating ürün seçmeye özen gösterin.(alıcı sitenize girdiğinde ben bu ürünü beğendim ama şundanda alıcam diyip 2 tane farklı seçeneği alabilceği bir ürün olmalı)
7-varyasyonlu bir ürün seçin her ürününüzün siyahı, beyazı, kırmızısı olmalı.
8-iadesi olmayacak bir ürün seçin.(eline geldiğinde yanlış seçtim, fakat bu modelinide çok beğendim bunuda kullanırım dedirtecek bir ürün.)
9-fast ship yapabilceğiniz bir ürün seçin.(paketlemesi kargolaması hızlı olan bir ürün.)
10-aktif olarak üretilen bir ürün seçin.(stok sorunu yaşamayacağınız ürün olmalı)
11-tek bir yerden tedarik etmektense çeşitli tedarikçilerini bulabilceğiniz bir ürün seçin.(koton sweatshirt üretir satar, defactoda sweatshirt üretir satar 2 sinide tedarikçi belirlersiniz ve sitenize eklersiniz mantık bu tek tedarikçiye bağlı kalmayın örnek verdim)
13-taksitli satış yapılabilcek ürün seçmeyin seçeceksenizde sitenize taksitli ödeme yolu eklemeyin.(telefonlar, laptoplar, bilgisayarlar, elmas yüzükler.)
14-basic ürün seçmeyin.(stock durumda olup varyasyonu bulunmayan, bulunsada sadece boyut varyasyonuna sahip ürünlerden ibaret.)