Dün sabah 10'da yatıp iftara 15 dakika kala uyandım son günlerde benimde düzenim bozuldu şimdi bugün gece 12 de yatıcam o zamana kadar kendimi ayakta tutmaya çalışıcam bi ara 36 saat uykusuz durdum yaş 19 sağlıklı değil biliyorum evet
hocam bende 2.5 gün uyumamıştım sonra uyku felcim oldum konularımın arasında olması gerek
hocam 1 gün sabah 8 9 gibi yat akşam uyan sonrasında yavaş yavaş ilerde ertesi gün sabah 11-12 gibi sonra yavaş yavaş döngüyü tersine çevir
hocam çok zor aşırı zor yani zor
Akşamları demli çay kesinlikle içme açık çay iç kahve hiç içme. Bende sabah 10-11 den aşağı yatamazdım birgün sıktım dişimi hiç uyumadım ertesi günde akşam 21 gibi yattım şimdi şükür akşamları 22 dedimmi kepiyorum harika oluyor vallahi aydınlık gibisi yok
hocam çok demli olmayan çayı içemiyorum, aydınlık yaa cidden uyumak istiyorum artık karanlıkta.
öğlen vaktinde güzel bir iş kaçır buradan bak bakalım bir daha uyku düzenini bozuyor musun
hocam bir giriyorum mail birsürü cevapsız canlı destek var müşteri kaybediyorum ama uyku düzeni yapamadım hala :'(
Aylardır bende öyleydim diyordum ramazanda baya kolay geçer uyku tutacak bu gidişle, ramazan geldi sabah 8-9da kalkıyorum uykum normale girdi sanırım ters psikoloji yapmak lazım, sabah 8-9 da uyumamaya değil uyumaya çalışın bu sefer uyuyamazsınız 😃
orucu uyku tutuyor bende bunu istemiyorum artık güneş görmek istiyorum