YsnYlmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte benim de demek istediğim bu. kaç gündür bende bunu araştırıp öğrenmiş oldum. bunu yapabilmek için küçük bir kod ekleniyor wordpress'e. siz hangi ayardan yapıyorsunuz ki bunu?
benim dediğim şekilde yapınca örnek sitedeki gibi oluyor https://www.amigurumitoy.com/cool-am...this-winter/3/ sayfanın en altına gidince rakamlarla istenilen sayfaya gidiyorsunuz? bunu günlerdir araştırdım. google da çok bilgi var ve çoğu kişi temanın functions.php dosyasına git şu kodu yapıştır sonra style.css git şulnarı yapıştır falan da filan gibi anlatıyor. oysaki çok basitmiş ve sadece küçücük bir koda bakıyor her şey. ama bu özelliği wordpressin içinde hazır olarak bulamadım ben.
hocam buwordpresin kendi sisteminde var. benek bir şey yapmadım. sizin yukarda verdiğiniz şey başka birşey. ama bunları da ileri ger i gitsin istiyorsanız yani resimlerin altında ileri ve geri okları olsun istiyorsanız onu nasıl yapılıyor bilmiyorum ama benim temada kendiliğinden var. çoğu ücretsiz temada var o özellik.

şimdi anladım sizin istediğiniz yazıları sayfalara bölmekmiş.

benim anlattığım fotoğrafların her brisinin kendi özel sayfasının olduğu. bence bu da iş görür. seo açısından iş görmesi için bir konudaki tüm resilere aynı titleyi verirseniz iş görmez ama her resmin başlığı farklı açıklaması farklı olursa süper olur. ama pinterest için bu kadar detaya gerek var mı bilmiyorum.