YsnYlmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba. bahsettiğim şey vermiş olduğum sitede görebilirsiniz. https://www.amigurumitoy.com/cool-am...r-this-winter/ mesela bu sitede 46 adet sayfa yapmış aynı konuda. ve her sayfada farklı bir oyuncak göstermiş.

ilk olarak bahsettiğiniz şekilde bir bot çok yakında r10 da satışa çıkacak. bot tamamen yapay zekaya sahip olacak ve istediğiniz aralıklarla yapay zekaya bağlı olarak pinleme yapacak. ama lütfen isim ve adres istemeyin sadece bekleyin. çok yakında bomba patlayacak.

ikinci olarak ise sayfalama wp de var demişsiniz ama mesela ben bir sayfada 40-50 resim koyup her resimden önce ve sonra reklam görünmesini istiyorum. bunu adsterra gibi sistemlerde yapabiliriz ama adsensede kesinlikle yapamazsınız. çünkü bir sayfada 50 adsense reklamı ban sebebi olur. işte bunun önlemek adına bahsettiğim sayfalama sistemi öne çıkıyor.

sitemi vermek istemiyorum. o yüzden gösteremeyeceğim ama siz dediğim ianlamadınız. wordpress her resmi bir safa gibi gösteriyor zaten. resme title eklersen açıklama eklersen onlar da görünüyor. o sayfanıntitlesi bile ana konudan farklı oluyor. biraz daha raştırın siz bir de wordprsin ana temalarında deneyin dediklerimi. ücretli temalar genelde boş oluyor ya da zararlı