Hocam bu nasıl yapılır? Şey gibi sanırım sayfanın içinde sayfa var gibi.. doğru mu anladım?
merhaba. bahsettiğim şey vermiş olduğum sitede görebilirsiniz.
https://www.amigurumitoy.com/cool-am...r-this-winter/ mesela bu sitede 46 adet sayfa yapmış aynı konuda. ve her sayfada farklı bir oyuncak göstermiş.
yarım saatte 1 pin girecek şekilde ayarlamış zamanlamayı pinterest demekki saatte max 2 pin olsun istiyorlar.
ayrıca ben pa ile pinlemenin artık mimlendiğini düşünüyorum. eski siteler dokunulmazsa devam ediyor ama yeni eklediğinizde özellikle yeni hesaplarda pa işe yaramıyor.
her konuda yazıyorum işin çözümü çok basit akıllı bir adet yazılımcı bulamadım. manuel pin ekler gibi girip pintereste zamanlama yapacak bot lazım.
bir daha yazıyorum artık eski tüm sistemleri unutun. yaptırdığınız bot pinterst hesabı açıkken manuel pinleme yapacak aynı anda 100 200 pini ama hepsini yayınlamayacak zamanlayacak bunu program pinterestin içerisine zamanlayacak kendisi harici olarka yapmayacak.
bu dediğin şey aten wordpresin ana mantığında var. siz sayfalama yapmadan da resimler farklı şekilde yükleniyor.
site.com/konu-titlei/resim1/ şeklinde linki kendiliğinden var . all in seo nun sitemapını karıştırın orada görürsünüz. attackmentleri dahil edeceksiniz.
ilk olarak bahsettiğiniz şekilde bir bot çok yakında r10 da satışa çıkacak. bot tamamen yapay zekaya sahip olacak ve istediğiniz aralıklarla yapay zekaya bağlı olarak pinleme yapacak. ama lütfen isim ve adres istemeyin sadece bekleyin. çok yakında bomba patlayacak.
ikinci olarak ise sayfalama wp de var demişsiniz ama mesela ben bir sayfada 40-50 resim koyup her resimden önce ve sonra reklam görünmesini istiyorum. bunu adsterra gibi sistemlerde yapabiliriz ama adsensede kesinlikle yapamazsınız. çünkü bir sayfada 50 adsense reklamı ban sebebi olur. işte bunun önlemek adına bahsettiğim sayfalama sistemi öne çıkıyor.