SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetten para kazanma hakkında videolar çekerken hocam şuna özen göstermeyi unutmayın mümkün olursa kendi kanıtınız olan videoları çekin ve bu kanıtları video başlarına koyun
"videoya girmeden önce videoda bahsediceğimiz internetten para kazanma sitelerinin ödeme kanıtları buyrun" gibi bir giriş gayet güzel olabilir
bununla beraber içeriklerinizdeki bu gelir elde etme yöntemler mümkünse referanssız sistemlere ağırlık verin hocam ref kasarak gelir elde eden birisi bir yerden sonra tıkanır kasamayan zaten gelir elde edemez

son zamanlarda yani son 2 yılda internetten gelir elde etme içerikleri paylaşan kanallar çoğaldı ve her birinin amacı içeriği paylaşıp siteye referans çekip kendileri gelir elde etmek oldu ve bir çoğu küçük fotoğraflara "günlük 800 tl, 70 dolar günlük kazanç" gibi resimler koyup clickbait yapmaya ağırlık verdi bu yüzden.
önerileriniz için çok teşekkür ederim bunlara dikkat etmeye özen göstereceğim bu zamana kadar genelde kendi uygulamalarımı tanıttım o yüzden öyle bir kaygım yoktu.
fakat dediğiniz gibi, şu anda bile bu alanda video çeken büyük kanallardan biri olan bir arkadaş var, sağ olsun her videoda günlük 800 tl kazanın gibi içerikler yayınlıyor, fakat onun tam tersine kitlesine saygılı, çok da kaliteli içerik üreten kanallar da var.

açıkçası ben biraz daha genel içerikler üretmeyi planlıyorum. böyle böyle bir yer var, değerlendirebilirsiniz gibi. yani gidin üye olun çokça para kazanacaksınız gibi değil.