Kerastase saç serumu kullanın hocam 42'li serum 1.150 TL falan sanırım, size ortalama 3-4 ay gidecektir. Buna ek olarak B7 Biotin içiyorum. Dökülme durdu, var olanlar kalınlaştı ve uzadı, kökleri olan ve minik kıllar büyüdü, daha kutu bitmedi, bir de o zaman bakmak lazım.
deneyesim geldi hocam ilk defa duydum ilerde bunula ilgili birşeyler yapabilirim
Bioxin bi işe yaramıyor malesef. Benim 2 arkadaşım vardı birtanesi uraw mavi su kullanıyordu daha eczanede satılmadan önce. Diğeri minoxil kullanıyordu. Mavi su kullanan videoda arkadaş gibiydi üstler tamamen saç oldu hatta salgın öncesi kuaförde üstleri hiç olmayan adamda aynı şeyi kullandığını söyledi. Fakat çıkan saçlar malesef ince tel dediğim gibi tüyler saça dönüyor. Ben eczanede var diye minoxil kullanan arkadaş gibi onu tercih ettim. Faydası var ama sabah akşam düzenli kullanın mümkünsede roller alın kafa derisi tamamen ölü bile olsa delikler açıyor. Minoxilile beraber xperia erkek tablette kullanıyorum. Yan etkisi olmadı bende ama çoğu insanda baş ağrısı yapıyormuş.
Not : En az 3 ay aralıksız sıkılmadan aksatmadan kullanmalı ve hiç bırakmamalısınız.
hocam birde bunlar ilaç insan korkuyor Allah korusun en iyisi şuan benim aklımda saç ekimi