O kadar sipariş satışı yaptım Ama bugüne kadar böyle bir şikayet almadım ilk defa sizden duyuyorum şöyle düşünün örnek veriyorum birisinin hesabını işlem yaptırmak istiyorsunuz kısıtlamak ya da askıya aldırma o zaman böyle işlemler yaptırarak Çok rahat o insanlar hesabını askıya aldırabilirsin sınırlayabilirsin o zaman canın sıkılan herkes Herkese aynı işlemi yaptırsın hesaplarını askıya alırsın Bunu ne ile izah edebilir platform sahipleri sence mantıklı mı bu? Ama şöyle bir şey var yoğun bir şekilde sürekli takipçi gönderimi yaparsanız günlük limitlere takılmış olabilir ya da şöyle düşünün çok kişiyi takip ediyorsunuz günlük 2000 kişi takip etme hakkınız var aynı şekilde 2000 kişi çıkartma hakkınız var Bunları hem takip edip hem bıraktığınızda yine hesabınız kısıtlanır Öyle de olabilir belirli bir limitte takipçi sayınızı vardır örneğin 5000 20 bin beğeni alırsınız bunu imkansız olarak görür herhangi bir ünlü vesaire kişiliğe sahip değilsen bu şekilde sıpam a takılmış olabilirsiniz
Hocam direkt olarak servis sağlayıcısının mesajını aktarıyorum, son güncellemelerden sonra bu başlamış demek ki. Acaba hangi paketi kullanmam gerek diye araştırmak için konuyu açtım. Fakat sanırım İnstagram'ın kara listesine alındık bize taktı
"Hesabın kısıtlanmasının en büyük nedeni şuanda beğeni satın alıp üstüne birkaç kişi bile olsa birilerini takip ettiğinizde anında kısıtlıyor.
Eğer takip yoksa da yüklü miktarda beğeni veya takipçi alındıktan sonra biz hesabı bir süre kullanılmamasını öneriyoruz.
Maalesef Instagram güncellemeleri bizi ve aktif kullanıcıların büyük çoğunluğunu Instagramdan soğutmuş durumda."