Merhaba,
Bu durum için konu açmanız, diğer üyeler için ve yeni telefon alacaklar için iyi oldu.
Bence pazarın lideri şuanda kimse değil. Kullanıcılar hem fiyat açısından üzmeyecek, hem de perfonmans açısından da yarı yolda bırakmayacak cihaz arayışında.
Bu sebeple, bizlere online ve fiziksel mağazada sunulan telefonlar ihtiyaçlara göre dizilmekte.
Yeni telefon alacak kişilerin genelde tercihi Samsung ve Apple markalardan yana oluyor (Önceden telefon kullanmamış.
Yeni telefon değiştirecek kişilerinse tercihi çoğunlukla Xiaomi ve Huawei'den yana. Şu sıralar Oppo'da satışlarını arttırmadı değil

Samsung'ta bu durumu gördü ki, pil seviyelerini neredeyse Xiaomi cihazlarla aynı seviyeye getirdi.
Kullandığım telefon Xiaomi Mi A3.
Neden bu telefonu tercih ettim?
Saf android olması başlıca sebebimdi. Perfonmans olarak gayet akıcı olmasıda cabası. Birde 11.11 indirimleriyle birleşince tam olarak Fiyat/Perdonmans bir ürün almış oldum.
Ön kamerası mükemmel, zaten değinmeme gerek yok

Yalnız son Android 10 güncellemesiyle telefon kararsızlaştı. Kendi açımdan ne kadar telefona yama uygulamış olsam bile sorunlarım çözülmedi. Bu sorunları tamamen Android 11 ile bitirmeyi düşünüyor olabilirler.
Son Android 10 güncellemesine gıcık olmam dışında, telefonu pil, perfonmans, görünüm olarak önerebilirim.
Birde unutuyordum, Çerçeveyi(kenarları) parlak plastikten yaptıkları için ne yaparsanız yapın çiziliyor.
Bu konuda Xiaomi'ye kızgınım
Okuduğunuz için teşekkürler.