Öncelikle ben de bir superbox kullanıcısıyım.
Konuyu açan arkadaşınkine benzer sorunları ben de yaşadım ancak taşındığım dairenin sıfır olması sebebiyle internet altyapısının olmaması sebebiyle mecbur kullanmak zorunda kaldım. Bu süreçte kaç kez teknik servis vs. geldi ancak bu işin çözümü maalesef mevcut değil.
Telefon simkartı ile çalışıyor evet ama tamamen mobil telefonlarda alınan hızla aynı hızı alamıyorsunuz çünkü baz istasyonlarında bağlantı önceliği olayı mevcut. Cep telefonu hattım da turkcell. Cihazın yanında telefon 45mbit alırken superbox 3-4mbit arasında geziyor.Zamanında kafaya takıp bu işi araştırdığımda yurtdışı örneklerinde şöyle bir sistemin olduğunu okumuştum. Baz istasyonu bağlanan cihazlara öncelik ataması gerçekleştiriyor. Bağlantı kuran cihazın baz istasyonuna yakınlığı, sinyal gücü vs bi yana bir de cihaz sınıfları oluyor. Mesela baz istasyonuna bağlanmak için yurtdışında mobil operatörün premium bir kullanıcı paketi varsa bizdeki Platinum veya Red gibi öncelikli bağlantı bant genişliği ona atanıyor. İşte sonra normal kullanıcı ve en sonda kullan-at hat bağlantıları. Emin olmamakla birlikte bizde de benzer bir durum söz konusu olduğunu düşünüyorum ve superboxlara atanan bant genişliği yoğunluk sebebiyle hız sınırlamalı olan pakette kısıtlanıyor.Komşumda hız sınırı olmayan kotalı paket mevcut. Cihazları yan yana getirdiğimizde bile iki cihazın hızlarının farklı olduğu bariz ortaya çıkıyor. Ancak yine de telefonun LTE hızından daha düşük hız alıyor superboxlar.
Sonuç olarak ben mecburen kullanıyorum özellikle internetin yoğun olduğu bu dönemde maalesef verimli çalışmıyor. Eğer aboneliğinizi iptal ederseniz 2 yıllık taahhüdünüz var edemezsiniz falan derlerse mutlaka tüketici hakem heyetine başvurun. Operatörlerin 2 yıllık abonelik yapmaları geçersiz ve kullanıcının cezasız cayma hakkı var. (Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra)