instakipsmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o almış olduğunuz hizmetten dolayı değil hesabınızı bir uygulamaya sokmuş sunuz şifre paylaşımı yapmışsınız Bununla ilgili şifrenizi değiştirin uyarısı var
Hocam uyarıyı okudum ben de fakat, herhangi bir uygulamayla bir işlem yapmıyorum. Uyarıda dikkat ederseniz beğeni veya takipçi almak için yapmışsınız diyor. Bu sebeple ben aldığım takipçi ve beğeni servislerinden kaynaklı olduğunu düşündüm.

Daha önce de ben ve bir arkadaşıma başka bir yerden aldığım serviste hesaba kısıtlama koydu. Beğeni, gönderi paylaşımı yapılamadı belli bir süre.

Kesinlikle alakası yok mudur smm hizmetleri ile sizce?

Atroks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıken Instagramın böyle bir kısıtlama yapması saçma. Ben Aliye veliye ahmete mehmete fake beğeni ve bot atabilirim bunu da hesaplarını kapatmak için yaparım eğer böyle bir durum söz konusu ise. Sonuçta bunun için bir credentials gerekmiyor sadece username gerekiyor o da herkese açık. Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim.
Daha önce kısıtlama da aldım, ardından bu gelince ve uyarıda beğeni ve takipçi için üçüncü parti yazılım kullandığımı söylemesi aklıma aldığım hizmeti getirdi.