hocam sımdı kızacaksın ama Kaybedince üzüleceğim alan adlarını bu firmadan tescil etmiyorum demıssın uzulecegın domaını orda reglemeyerek keske ordakı oluşacak aksiliği de düşünseymıssın. Aynı tereddutlerı bende yaşıyorum maddi kaygılar yüzünden bende domainleri oraya taşıdım. Çok genç bir arkadaş kurmuş umarım haklı tereddütlerimizi boşa çıkarır ve sürekli kendilerini geliştirir.
Normalde benden giden şikayetleri nimet sayıp kendilerini geliştirebilmeleri noktasında göz ardı etmeden önemsemeleri gerekirken geçmişte açtığım destek talebine verdikleri cevabı görünce pekte oralı olmadıklarını gördüm.
O yüzden bugünkü olayla ilgili destek talebi bile oluşturmadım.
Unutulmaması gereken bir şey var. Müşteri aksaklıklar karşısında şikayet ediyorsa o firmayı sevdiğindendir. Güzel fiyata iş yapıyor, paneli de hoş; bunlar onları sevme nedenim. Ama müşteri şikayet etmiyorsa asıl korkulması gereken budur çünkü onlar gibi çok firma var. Sessizce yol alır, ruhları duymaz.
Not: Sen alıntıladığım cümlemdeki olayı yanlış anlamışsın hocam. Çok dert edeceğim bir domain olsaydı farklı firmadan takip eder ya da backorder geçerdim zaten. Önemli değil.