Bizim dosyalarımız üzerinde kimse açık bırakıp satış yapamaz. Source incelemek isteyen olur ise Isparta Ofisimize bekleriz.
Source üzerinde bir açık bırakılmış olsa kötü niyetli biri hiçbir referansımızı açık bırakmaz.
Bulunduğumuz dönemde bilende oyun açıyor bilmeyende oyun açıyor, para kazanıp oyununu kapatıp giden firmaya suçu atanda oluyor bunları görüyoruz.
İşini bilen devam ettiren devamlı bizimle çalışan veya yeni başlamış müşterimiz +2k oyunları mevcut.
O yüzden bu açıklama yeterli diye düşünüyorum. Tekrar üzerine basarak belirtiyorum source incelemek isteyene açığız.
Ve bir şey eklemek istiyorum Faruk Bey'in profiline girdim xxx isimli oyunun filesini satıyor sanırım. Bu oyunun sahibi 3 aydır (belki daha fazla) oyununda won satanı bulmaya çalışıyor.
Onun içinde kendisinin bir açıklaması vardır umarım.
Ayrıca Ramazan ramazan kimsenin canı sıkılmasın kalp kırmayalım herkes işine ekmeğine baksın lütfen.
Hayırlı ramazanlar, iyi forumlar.
Bulamıyorsa önce kendi ekibindeki köstebekleri temizlesin beni ilgilendirmiyor bu durumlar..
Sattığın files'da bu açığın olduğundan eminim ve referansların arasında bu açık bulunan pek çok oyun mevcut.
Eğer istiyorsan buyur 1 :
https://hizliresim.com/6pgMtO
Dahasını istiyorsan bende kanıt çok eklerim sıkıntı değil.