İmzaladığınız kabul ettiğiniz sözleşmelere göz atmanızı tavsiye ederim. Orada kullanıcıların bir çoğu bakmadan okey diyip geçiyor. Superbox da aynı telefon gibi baz istasyonlarından aldığı şebeke ile performans gösteriyor. Ülkenin şu durumunda çok yoğun kullanımına girdiğini biliyoruz. Baz istasyonları kolay yapılmıyor ve kolay bir şekilde geliştirilemiyor. Maliyeti de bir o kadar yüksektir. Bu demek olmuyor ki kullanıcı madur olsun. Ama sözleşmeler de özel sebeplerden dolayı yada yoğunluklar ile ilgili metinler mevcut. Aradığınız müşteri temsilcisinin de eli kolu bağlı bir işlem yapamıyor yada bir şey diyemiyor. Eğer çok çok şikayetçi iseniz tüketici hakem heyetine başvurabilrsiniz.



MMGunes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben superbox almayı düşünüyorum İstanbul’dan ayrıldım salgından dolayı Türk Telekom’a başvurdum bir ay gelmedi geldiğinde binanız yeni altyapı çekilmemiş dedi gittiler telefon faturam 400 lira geldi. Superbox alayım diyordum. Ama lokasyona göre değişiyor bence kalitesi
Superbox tercih etmeden önce telefonunuzu belirli aralıklarla 1-2 hafta teste sokun 4.5 G mobil şebekesini. Daha sonra geçmek faydalı olacaktır. Telefon dan bir tık daha iyi çekiyor tabi ki.