Kanalım değilde sayfam veya hesabım demeniz daha anlaşılır olur sanırım
tarzı nedir? Ne üzerine kurulu
Kusura bakmayın yeni olduğum için terminolojilere de hakim değilim.
Çizgi film replik sayfası gibi ancak ilerleyen zamanlarda tam bir mizah sayfasına dönüştürmek istemiyorum. Hesabı yeni aldığım ve potansiyel düşüşlerden çekindiğim için radikal bir konsept değişikliği yapmak istemedim.
Sizlerden bilgi alarak ileri vadede daha doğru adımlar atacağımı düşünerek buraya bu konuyu açtım

Nacizane bir kaç ipucu vereyim size. Etkileşimi ve abone sayınızı organik bir şekilde arttırmak için günlük ortalama 3-5 tane minimum kaliteli içerik paylaşın. Her paylaşımınızda ortalama 10-20 abone kasarsınız. Bu süreçte yapılacak en önemli noktalardan biri etiket seçiminiz olacaktır. Çünkü etiket olayı instagramın bir nevi omurgasıdır. Keşfete düşmenizi ve postlarınızı abone sayınızın belkide 5 katı kişi tarafından görüntülenmesini sağlayacaktır.
1K organik abone sayımı 3 ayda 20K, 1 yılda 140K'ya kadar çıkartmıştım. Tabi tüm bu meziyetin altında kaliteli içerik ve özen yatıyor.
teşekkürler.
Günde 2 tane paylaşım yapın diyorlar ama, şimdi paylaşacağım gönderi 5 saat önceki gönderinin etkileşimini kesmez mi?
@ONEAL;