Güncel: turkishboy kupon kodu ile %5 indirimle hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Yeni hosting firmalarından birisi olan Gofasthost (@hardlower) hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle kendi sitelerinde paylaşılan yazıyı alıntılıyorum;

"Web sektorundeki en büyük eksik olan müşteri memnuniyeti ve her türlü konuda destek bizim en öncelikli temel ilkelerimizden birisidir. Tamamen gelişmeye ve geliştirmeye yönelik kafa yapısına sahip olan ekibimiz her gün sistemlerimizi nasıl daha hızlı yapabileceğimiz konusunda yedek sunucularda testler yapmaya devam etmektedir."

Benim aldığım hizmet ssh erişimi açık Cloud Hosting idi. Kurumsal mail attığınızda spam kutusuna gitmeden direkt olarak gelen kutusuna geliyor, bu özelliği güzeldi.

1-2 kez siteme erişim sorunu yaşadım, sorduğumda güncelleme çalışmaları yapıldığı için oldu dendi.

Benim 5 tane destek talebimi yanıtlamışlar. Ortalama 1 ile 30 dakika içerisinde destek talebime cevap verdiler.

Şuan satışa koyduğum evokul[nokta]net sitemin gtmetrix değerleri aşağıdaki gibidir.

Eğer siz de Gofasthost'u uygun görürseniz aşağıdaki linklerden sitelerine ulaşabilirsiniz.

Referansımla Hizmet Almak İsterseniz: Buradan

Referanssız Link: Buradan