Merhabalar, superbox Alacak arkadaşlara kısa bir açıklama yapacağım pişman olmamaları adına. Evinizde alt yapı yok mecbur superbox gibi bir sistem tercih ediyorsunuz sonuçta koskocaman superonline turkcelle bağlı kaliteden ödün vermez diyorsunuz. İnternet gün içinde gidiyor mobil veriye geçmeniz gerekiyor hele ki saat 12 den sonra İnternete girmek mümkün değil. Yok ayna varsa işte sinyali emer dediler merkezi yere aldım cihazı yok. Superbox destek hattını arıyorsunuz ukela ukela insanlar çıkıyor. Adam resmen küfür edicek gibi konuşuyor ama dinlendiği için bişi diyemiyor birisi gelir yüzüne kapatır. Sıkıntını anlatıyorsun sert sert dişini sıkarak konuşmalar falan sanki babasının hayrına hizmet veriyor. Konuşuyorsun ne yapabilirim diye haklısınız haklısınız diyerek geçiştiren bir firma. Sonra sinirlenip hakaret edince suçlu biz oluyoruz. Destek talebi açtım bakalım kaç yılda gelecekler ne yapacaklar. Superbox tam anlamıyla pişmanlıktır altta da kanıtı bulunmaktadır. Eğer bilgisayar ile işinizi hallediyorsanız işiniz çok zor. Eğer evde tek olsaydım vds alırdım mobil veri ile vdsye bağlanırdım bunlara muhtaç kalmazdım bile. Fakat evde yaşayan olduğu için bunlarla uğraşıyoruz.

SUPERBOX ALMAYIN ALDIRMAYIN!