Merhaba arkadaşlar. Bu forumda ilk konum ve sizler için faydalı olacağını düşündüğüm bir kampanyayı paylaşmak istedim.
Coinlist borsası referans sistemi ile ilk 4bin kişiye 0.0015 BTC (şuan yaklaşık 13 dolar) dağıtıyor. Borsa çok bilinmese de ABD borsası ve güvenlir bir borsa.
Öncelikle kendi aldığım 0.0015 BTC kanıtını ekliyorum alta.
Her yeni üyeye vermiyorlar tabiki bunu da söyleyeyim. 100 dolarlık bir işlem yapmış olmanız lazım. Tek seferde yapmanıza gerek yok, yani 10-15 dolar ile 10 defa al-sat yaparsanız 100 dolar işlemi görmüş olacaksınız.
Bu parayı almak için yapmanız gerekenler;
*
Coinlist Üye ol sayfasına girip hesap oluşturun. (Referanslı adresi yazıyorum çünkü referanssız üyeliklerde kampanyadan faydalanamayacaksınız, yinede girmek isteyene refsiz adres:
Coinlist)
* Üye olup kimlik doğrulamasını yapmanız gerekiyor belgeleri göndermeniz halinde 5-10 dakika içinde hızlıca onaylanıyor.
* Ardından borsaya 10-15 dolarlık coin gönderin, ben ALGO coini tercih ettim çünkü yatırma ve çekme işlemlerinde neredeyse sıfır kesinti yapıyor. Borsa yeni kullanıcılardan ilk bir ay boyunca işlem ücreti almıyor yani al-sat yaparken ücret ödemiyorsunuz. Örnek vermek gerekirse 10 dolarlık ALGO aldıp gönderdik, bir defa ALGO'yu satıp USDT aldık, Sonra USDT ile tekrar ALGO aldık 20 dolar işlem yapmış oluyoruz. Hem alışlar, hem satışlar sayılıyor.
*Hesaplayın işlemleriniz 100 doları geçtiyse işimiz bitti demektir,Coinlist'e attığınız parayı istediğiniz borsaya, cüzdana çekebilirsiniz.
Eğer işlemlerin sorunsuz olursa 1-2 gün içinde hesabınıza 0.0015 BTC bonusu ekliyorlar, onu istediğiniz cüzdana çekebilirsiniz. Ben onu da ALGO olarak çektim, çünkü dediğim gibi çekim ve yatırma işlemlerinde neredeyse sıfır işlem ücreti ile halledebiliyorsunuz.
NOT: Bu işlemleri yaparken yaklaşık 50 cent kaybım oldu ALGO fiyatının düşmesiyle, siz yaparken artada bilir, azalada bilir.
Fotoğraf şahsıma aittir 2 gün içinde hesabıma geldi BTC'ler ve ben Algo'ya çevirip Binance hesabıma çektim. 13.20 dolar.
Eğer ilk 4.000 kişi içine giremezseniz bu kampanyadan faydalanamayacaksınız, şuan kaç kişi faydalandı onu bilemiyoruz malesef, tamamen şans. Denemek isteyen deneyebilir. Kaybınız olmaz ama 13 dolar kazanabilirsiniz, az para değil.