Eğer bir yazılım dilini ileri seviyede biliyorsanız, başka bir programlama dili öğrenirken değişen tek şeyin syntax olduğunu da biliyorsunuzdur.
Video izlemek yerine, internetteki kaynaklardan syntaxın nasıl olduğuna bakıp, hata aldıkça kafanızda oturtup öğrenmelisiniz.
Hocam konuyu tamamen okudunuz mu bilmiyorum ama orda belirtiyorum zaten. Normalde yeni bir dile geçince deneye deneye internette aramalar yaparak öğreniyorum. Ama udemy gibi ücretli kursların özenli ve düzenli hazırlanmaları çok hoşuma gidiyor. Teker teker birçok arama yapmak yerine tek bir kaynakla detaylıca adapte olmak istiyorum.
Yoksa zaten her yazılımcı gibi ben de bu yöntemle öğreniyorum ve konuda da bundan bahsettim.
1 milyon yazılımcı kursuna katılabilirsin. Devletin başlatığı kurs. Tc kimlik ve mail adresinle üye oluyorsun. Mail adresine gereksiz kutuya gelen aktivasyon linkle uyeliğiniz aktif edersiniz. Kolay gelsin.
https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/login
Hocam konuyu lütfen okuyun, başlığa göre yorum atmayın. Bu eğitimlerin hepsi yazılım bilmeyen birine sıfırdan öğretme amaçlı oluşturulmuş. Benim aradığım ise sadece yazım tarzındaki değişikliklerin gösterilmesi.