RuzgarTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsi yeni site açtım yemek tarifi ve. İçerikli 3 gündür yavaş yavaş içerik giriyorum sizce ne zaman adsense başvurusu yapayım
Hocam yakın zamanda onay aldığım site üzerinden gidersem süreç 10 gün olmuştu. Oluşturduğum her kategorideki kısımlara en az 2 adet olmak üzere
özgün makale girmiştim logosundan tutun da iletişim, gizlilik eklentilerine kadar oluşturmuştum. İndex alması içinde google gibi getir kullanıyordum.

canidris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar bir sitemde adsense reklamları beyaz yani gözukmuyor ama ads de baktıgım zaman gösterim hatta bazen tık bile oluyor bu sorunun cevabı nedir 2 reklam kodu eklenmiştir.
teşekkürler site adresi
Siz reklamları göremeyebilirsiniz ancak ziyaretçiler ilgi duyduğu alanlara girip sitenize girmiş ise onlara gözükür. Ama tavsiyem konularınızı seçerken reklamcıların sektörü ile alakalı konular açın

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Bugün itibariyle 4000 izlenme 1000 aboneyi geçen kanalımda başvuru yapmak için gireyim istedim. 2018 yılında yaptığım bir başvurunun olduğu sayfa açıldı. Bunlar arada kaynamıyor değil mi?

Yeniden başvurunuz inceleniyor
25 Oca 2018 tarihinde yeniden başvurdunuz. Yakın tarihte dünya çapında meydana gelen olaylardan dolayı başvuru incelemesinde gecikme olabileceğini unutmayın
Başvurular şuanda gecikmeli olarak incelenmekte. Ancak şu var var olan hesaplar çakışıyor. Bizim adsense hesabı banlanmıştı var olan sitelere hesap alırken hep eski hesap karşıma çıkıyordu çaresi yeni pinli hesap satın almıştım.

GirindirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba bu konudaki soruna bakma şansınız var mı?

https://www.r10.net/google-adsense/2...rin-maili.html

Kod görünmüyor veya gidip geliyordur hostun sürekli çalıştığından emin olun. Kod eklendikten sonra özgün konu girmeye devam edin bunu bırakmayın sakın.

CriticaL666 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense pin ler virüs dolayısıyla gelir mi geç mi gelir bu konuda bir bilgiye sahipmisiniz hocam.
Valla hocam benim bildiğim ABD dahil çoğu ülkede aynı sorun var. Zira sosyal temas bizim burada olduğu gibi oralarda da yasak. Hali ile kurum içinde çalışan sayısında kısıtlama var googlede. Eskiden 10 larca kişi varken şuanda bir kaç kişi var. Hali ile onlarda gecikme yaşatacaktır. Örnek: bir hafta öncesinde iş yerini haritalara kayıt yapmıştım doğrulama posta ile gelecekti ne gelen var ne giden Hadi geldi diyelim, bizim PTT de kısıtlama olması nedeni ile burada da gecikme olacaktır teslimatta.

Kursadornek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitemizde en iyi adsense yerleştirmesi nasıl yapılır otomatik reklam yerleşimi mi yoksa manuel mi? turkasi.net adında internet haber sitem reklam gelirini nasıl artırabilirm
Forumda ücretli hizmet veren var ancak aşağı yukarı aynı işlemi yapmaktalar.
Otomatik reklam aslında çok ama çok mantıklı google bir tek kod ile istediği yerde reklamları çıkarıyor ve tıklama da alıyor. Ben bir adet otomatik 2 adet te manuel eklemiştim
Otomatik olan mobilde çoşuyor reklam sayısı çok iyi çıkıyor mobil ekranın üzerinde otomatik çıkıyor bu da tıklama demek.
Kendim oluşturduğum ise 2 adet biri konu içi başında diğeri ise konu sonunda.

Stormxl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba tr adsense hesabım var ingilizce site eklesem kazancı dolarmı olur.
TL olur Oradaki kullanıcı yabancı reklam görecektir ancak tıklanan gelir modeli döviz olur ama hesabınıza anlık çevrilir.