Başlık clickbait gibi durabilir ama değil gerçekten öyle.
Geçen gün ayıptır söylemesi tuvalete girdim. Tam işimi bitirdim sifona basacağım anda reflüm tuttu ve midemin öz suyu ağzıma geldi. O anda istemsizce yutkumdum. Yutkunmaz olaydım. Bir anda genzime sıçradı ve nefes alamadım. İçeride ben boğulurken annem ile büyük abim sesimi duyup hemen kapıya koştular ve kapıyı açmaya çalışıyorlar. Ben bir yandan nefes alamıyorum hırıl hırıl ses çıkıyor aklım sifonda ama. Abim o kadar korkmuş ki kapıya omuz atıyor açmak için. O an mala bağladım ve nedense kapının kilidini açmadım. Halen omzuyla kapıyı kırmaya çalışıyor bende bağırıyorum dur be diye. Annem tabii bas bas bağırıyor çocuk ölüyor diye.
En sonunda kapıyı açtım. Açmamla abim yumruğuyla var gücüyle sırtıma vuruyor. Boğazıma bir şey kaçmadı ki. Sadece mide asidi genzime kaçtı. Sonra ona da kızdım, dur sırtımı deleceksin diye. Neyse hemen su getirdiler ama suyu içmek mümkün değil. Bir taraftan da öksürük başladı ardından istifra.
Ne olduğunu anlatamıyorum bile. Ses komple gitti. Boğazım da mide asidinin sebep olduğu acı yutkunmakta bile zorlanıyorum. Güç bela su içtim de kendime geldim biraz.
Ortanca abim de odasından koşmuş gelmiş. Annem kapıyı aç diye bağırıp büyük abim kapıya omuz atınca intihar ediyorum sanmış.
Onun da sebebi şu.
Olay günü arkadaşının 9 yaşında ki kızı cennete gideceğim diye tuvalette intihar etmiş.

Sanırım yine mavi balina olayı. Abim de bağrışmaları ve konuşmaları duyunca kendimi tuvalete kitledim intihar ediyorum sanmış.
Zaten tuvaletten çıkınca da kızdı neden kapıyı kitliyorsun diye. Benim tuvalete girdiğimi bilmiyormuş. Bende dedim bana neden kızıyor ki? Herhalde tuvalete girince kitleyeceğim.
Ben kendi hikayeme gülmüştüm ama annem abin böyle zannetmiş diyince üzüldüm.
Aman ha arkadaşlar şu mavi balina olaylarına dikkat edelim. Çocuklarınızın, kardeşlerinizin, yeğenlerinizin nerelere girip çıktığına dikkat edin.