cengizclskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuyu trollemeyi bırakın artık. Uzak mesafeli sözleşmelerde ürünü almak zorundasınız. Belirttiğiniz kargo firması ile gönderilen iade üründeki hasardan tüketicinin sorumluluğu yoktur. Üründe kullanım amacı dışında kullanımdan kaynaklı hasar varsa satıcı ürünü yine teslim alacaktır, alıcıdan bu zararı tazmin için ise tüketici hakem heyetine gidebilir. Konuya alakasız bir şekilde dahil oldunuz ve devamlı trollemeye çalışıyorsunuz. Lütfen konuda istenilen hukuki durum için yardım edecekseniz edin. Aksi taktirde ambalajı yırtık ürünü ben tüketiciden almam diye bir konu açın biz de yasal olarak bunu yapamayacağınızı kanun maddeleri ile orada açıklayalım. Bundan sonra bu konuya yazacağınız hiç bir şeye cevap yazmayacağım.

Konu hakkında gerekli bilgiler sağlanmıştır. Konu silinebilir veya kilitlenebilir.
Arkadaş senin bu öfken neye?
Ben karşı tarafı falan savunmuyorum. Senin yanında olan kadar , satıcı tarafında olan yasalarda var. Araştır ona göre yap işlemini 2 gündür bunu anlatmaya çalışıyorum sana. Banane yoksa senin iade edemediğinden veya satıcıyla olan probleminden.
Bir şeyler sormuşsun, bende çözüme yardımcı olabilecek şeyler yazıyorum sana.

Sipariş numarası ver, ben görüşeyim diyorum gerek yok ben devleti sokacağım araya diyorsun. Sonra yazdıklarıma gerilerek cevap veriyorsun. Anlayamadım seni.