Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Pinterest başlayalı 5 ay falan oluyor ilk site kurdurdum 150 TL ye sadece 1 tane bende öğreneyim diye ilk kazığı orda yedim.
2- Kendi uğraşlarım ile baka baka açtığım 5 sub ile başladım günlük 3,4 ₺ gelse ayda şu yapar diye hesaplıyordum yani günde 1-2k hiç düşünmedim ki o parayı da kazanmadım
3- Ufak uğraşlar ile 220 lira aldım ilk ay 2. ay 242 3.ay da 306 ₺ dedim bu işte para ufaktan geliyor ama zamana ihtiyaç var
4- Dedim bi adamla anlaşayım aldığım parayı ona verip bana pin to pin kursun 1 ay sonra amorti ederim
5- 2. kazığı orda yedim tüm hesaplar 3 gün sonra bum oldu pek bilmediğim için de müdahale edemedim
6- yine araştırıyorum ufaktan para harcıyorum PA ve SAP artık patlak verdi hesaplar shadowa düşüyor bende ne yaparım diye düşündüm ufak bi exe çıkardım kendime
7-Normalde yazılım işi yapıyorum bi program yapmak çok zor değil ancak yapılanlar var neden uğraşayım diye düşünüyordum yanlış düşünüyormuşum.
8- Bu ay sanırım bi 700 lira falan alacağım hesaplar klasik günde 30 lirayı geçmiyor yeni site kuruyorum PA patlatıyor sunucumun bulunduğu şirketle görüşüyorum bağlantı izni için eğer onaylarlarsa yazılımı sitelerden otomatik veri getirecek hale getiricem daha sonra test etmeye devam edicem.
9- Demek istediğim pin to pin kuranlardan hizmet alınması bence doğru değil çünkü garantisi olmayan bir şey adam gidince yalnız kalıyor ve öğrenemiyorsun
10-Çok fazla bilmiyorsanız oturup araştırma yapmak zorundasınız hazır sistemi bağliyim otomatik takır takır çalışıp para gelsin malesef olmuyor sorunlar oluyor ve bu sorunlara çözüm gerekiyor.
-Demek istediğim umarım anlaşılmıştır. Hala amatörüm hala bir çok şeyi bilmiyorum ( keyword bulmak gibi ) ama öğrenmeye ve araştırmaya devam ediyorum.