Tecrübe paylaşımı:daha önce hiç pinterestte kullanılmamış temiz domainle programı kullandım bir kaç gün sonra hesaplarımın tamamı shadow!a düştü. toplamda 20 adet pinterest hesabı shadow yedi. Aynı domain manuel pinleme yaptıgım hesap 2k görüntülemeye ulaştı. Hocam ilgili en detaylı şekilde yardımcı oluyor hatta shadowa dusen pinterest hesaplarını da kendısınden tedarık ettım. Sistemi hocamın tavsıye ettıgı dakıka aralıklarında pinlemeye bıraktım. Benim için hayal kırıklığı oldu. Bu benim tecrübem sizleri yanıltmak yada konuyu baltalamak amaçlı değil. Sizlerde hem benim tecrübemden fikir alarak hemde bizzat deneyerek tecrube edebılırsınız. Hocama iyi satışlar bol kazançlar diliyorum. İyi forumlar.
Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Şu an herkesin hesapları ayakta tutulamıyor. Çok fazla nedeni var. Bir ara bu konu ile ilgili gerek müşterilerimden aldığım geri dönüşler ile, gerek ise Pinterest kategorisindeki üstadlar ile konuştuğum özel mesaj ve telefonlar ile bir takım ipuçları ve deneyimlerimiz oldu. Bu doğrultuda da yeni versiyon ve geliştirmelere devam ediyoruz. Bir ara üşenmezsem çok uzun bir yazı hazırlayacağım bu konu ile ilgili. Yani "pinterest hesaplarının yaşam döngüsü" ile ilgili yeni bir konu açıp, fikir alışverişlerine açacağım. Çünkü gerçekten dallanıp budaklanan ve çok fazla seçeneği olan bir sistem var. Geri dönüş için teşekkürler tekrardan.
Edit : Şöyle bir konu açtım.
Pinterest hesaplarının yaşam döngüsü
Programa 2 yöntem daha eklemeyi düşünüyorum. Şu an beta testlerinden geçiyor.
1 : manuel browser ile pinleme. Yine resimleri wordpress havuzundan çekerek.
2 : Pinit eklentisinden yararlanarak manuel browser ile pinleme. Yine sizin sitenizdeki havuzdaki resimlerden sırası gelen. Yani şu an 3 yöntem mevcut. (Token, session ve session+proxy) ve toplam mevcutu 5'e çıkarmak gibi. Sonuçta spam yapıyoruz ve pinterest'e spam yaptığımızın sinyallerini minimuma indirebilecek geliştirmelere devam ediyoruz.