Dediklerinizin bazı yerlerinde haklısınız. Lakin sadece aldığınız eğitimi izlemek ile kaldıysanız kazanç sağlayamamanız normal. Muhtemelen önünüze çıkan 1-2 sorunda bırakmışsınızdır.
Maalesef spam sektörü bu tür pes etmeleri çok sevmiyor. Araştırmak, geliştirmek bazen de para harcamak gerekiyor. Umut tacirliği yapan da var o nedenle sizi haksız göremiyorum.
Şuna inanabilirsiniz, pinterest spam işi para kazandırıyor. Daha evvel kredi borçlarımın bir kısmını kapatmama vesile oldu.
Tabi ben o zaman eğitim almışım, yedek almışım, kelime almışım.. Para harcamışım yahu! Bu yüzden aldığım eğitimin üstüne koydum. Mesela 5dkda bir site kurabiliyorum artık. 1 günde 30 sitelik bir sistemi inşaa edebiliyorum. (daha fazlası adamı sıkıyor) Eskiden bu işler bu kadar kolay değildi. Çalıştıkça kolay hale getirdik.
Örneğin kredi borçlarımı ödeyen sitelerde sunucu tarafında sorun yaşamıştım. Yedeklerimi kaybetmiştim. Neyse düzelttim. Bu sefer adsense tokat vurdu. 3 hesabımı banladı. Günlük 200 tl çöp oldu gibi hissettim. O zamanlar da ailevi sebeplerden çok uğraşamadım o siteler ve hesaplar öylece gitti. 3m görüntülenmeli hesaplar.. Şimdi olsa babam gibi sarılırım onlara. Halbuki şimdi alternatif bir reklam şirketi kullanırım. Belki 1/4 kazanırım ama olsun. Taş attıkta kolumuz mu yoruldu?
Kusura bakmayın çok uzattım. Sıktım.
Demem o ki ilk sorunda bırakacaksanız benden söylemesi hiç girmeyin. Para kazanmayı kafanıza koymanız gerek. "Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur." Ya parayı verip kapana yakalanmamaya çalışırsınız. Ya da kendi peynir fabrikanızı kurarsınız. (mavi olan yeri ben yazdım güzel oldu)
1 ay önce tekrar başladım. Şu an günlük 50-80tl seviyelerine geldi. Bunlara da inanmayacaksanız "Google Ireland Limited" den ve payoneer'den gelen bakiyelerin dekontlarını atarım
Dirayetli olun. Kafanıza koyun. Gerisi ip söküğü gibi geliyor. Sormak istedikleriniz varsa pm atın.

Ayrıca Pinterest kategorisinde çok güzel ücretsiz kaynaklar da mevcut. Hatta kategorinin başında sabitlenmiş şöyle bir konumuz var; R10 Pinterest Girişim Arşivi | Yeni Başlayacaklara Ücretsiz Kaynak Konular