Yardımcı olmaya çalışan herkese ters bir cevap veriyorsunuz. Ben sizin amacınızı çözemedim. Madem her şeyi çok iyi biliyorsunuz, burada istediğiniz tam olarak nedir? Gidin gerekeni yapın. Elli bin kere burası muz cumhuriyeti değil yazmışsınız. Hiçbir anlam ifade etmiyor bunu burada yazmanız. Amacınız N11'i kötülemek, insanların oradan alışveriş yapmamasını sağlamaksa kusura bakmayın ama o da işe yaramaz....
Bu arkadaşın dediği şeyi neden görmüyorsunuz? N11 bilgi vermiyor diyorsunuz. Alın size bilgi.
Kusura bakmıyorum, haklı olabilirsiniz, ama dikkat edin yarın siz de benim durumumda olabilirsiniz.
Ne parayı kolay kazanıyorum, ne de sokaktan topluyorum. Zararımın satıcıdan tazmini hakkında yapacaklarımı biliyorum. Bunun haricinde n11 hakkında platformunda ilegal işlere seyirci kalması hakkında yapabileceğim bir hukuki girişim var mıdır onun hakkında bir bilgi edinmek istedim. Sorunun cevabı dışında gelen yardımlara süreçle ilgili son durumları açıklayarak cevap verdim. Nihayetinde konuyu trollemeye çalışan bir arkadaşa ters cevap verdim.
Arkadaşın dediğini gördüm. Sadece vergi numarası çıkıyor. Tüketici hakem heyeti için ise süreçte fatura, satıcının mersis numarası, ünvan, adres, telefon gibi bilgilerini de sistem ekranında soruyor. Sadece vergi numarasını girmenin süreci uzatabileceğinden endişe ediyorum. Kanun gereği bu bilgilerin bana istediğimde verilmesi ve 3 yıl saklanması gerekli.
Konu aynı sorunu yaşayabilecek ve cayma hakkı ile net bilgiler arayan, tüketici olsun, satıcı olsun yol gösterici olabilmesi açısından kasıtlı olarak uzatılmıştır.
Konu kilitlenebilir.