Yeni başlayacak arkadaşlar zannediyorlar ki bir iki tane siteyle kazanıyorlar bende 100 liraya bir domain + sunucu birde 100-200 liraya eğitim tamamdır kurarım otomasyona bağlarım gelsin gani gani paralar mantığında olanlar çoğunluktadır 4-5 ay öncesinde bende de böyle mantık vardı.

İşin içine girildiğinde bin türlü uğraşın olduğunu gören nasılsa bulaşık oda olsun buda olsun diyerekten en basiti proxy masrafları gibi etkenler cebe zarar hah oldu şimdi herşey yoluna girdi gibi gibi dernen tık bir patlıyor hesap sil baştan aynı domain yine bin türlü zahmet uğraş gün akıyor proxyler yenilensin falan derken haneye eksiler yazılmaya devam ediyor 2
3. Ayda bir bakmışın domain ban yemiş aboo eee nabcaz ? Hırs yapıldı bir kere spamdan kolaydan Lara kazananlarda var kamyon yüküyle yook canım o kamyondan bir kürek olsun bana düşmez mi düşmeli yani bak şurada ali memet abi bir yol bulmuş tıkır tıkır herşey dur onunla bari bir kürek olsun bende cebini dolduruyum.. eee benim bitane domainim vardı bunun için almıştım bak şurada biri yönlendirme yapıyor nasıl yapıyor ki? Bilinçsiz bir yönlendirme ile yine hesaplar güm falan derken dur bu kez olacak yeni sil baştan 3-5 ay geçti birşeylerin nasıl olduğunu anladık bir iki siteyle değilde 80-100 sitenin içinden 5-6 tanesi tutacakta o para kazandıracak. Aboo ben 2-3 siteyle ugrasamiyorum ki 100 siteyle nasıl başedeyim bak burda murtaza abi hazır sistem çoklu site kuruyor maaşımı oraya ayarlayım da maaşım x2-3 olsun derken zincirleme devam ediyor gibi hissediyorum çoğu değilse bile kısmen yaşadıklarım var yazdıklarımda.

İşin özü kazananlar var elbette buna inancım tam kendim den biliyorum günlük 1k 12 günde toplam 12k pinterestin hitiyle tr adsenseye 980 tl oldu ama malum bilirsiniz pinokyo sisteminden oda sistemi paylaşmayan vatandaşlardan idi ben dahil olmak üzere bir çok kişinin hitini kendi sitelerine yönlendirdi ayrı bir sayfa orası.

Daha da işin özü yeni başlayan takip eden adım atmaya çalışan inceleyenler için söylüyorum 1-2 domainle 1 adsense hesabıyla olacak bir iş değil kesinlikle. hesapların shadow ve pin en basit sorunları ki bir çoğumuz bu aşamayı daha tam anlamıyla başarmış değiliz. Domain banı adsense kısıtlaması arka planda bekleyen tehlikelerdir. Onlarla yuzlesildigin de bir çok alternatifi olmayan adsense hesapları ve domainleri olmayan arkadaşlar aldıkları eğitimler proxyler sistemler eklentiler hesaplar yatırılan.onlarca para çöpe atılmış oluyor.