Hocam yorumunu yeni gördüm sağol microsoft bing googleye reklam verebiliyor mu benimde aklıma geldi yandexten felan vermek ama denemedim.
Dediğin gibi a dan z' ye herşey temiz olcak yeni mailler zaten hemen askı ee eski mailler desen zibilyon kez hesap açtık kitlenmemesi mucize...
Bu güzel ve uzun yorumun için teşekkür ederim. Microsoft Bingi bana anlatır mısın rica etsem
Haklısın hocam teşekkür ederim fakat eski hesap kalmadı

Satın almaya kalksak yüksek mevla bunun dışında ban yer belki bende
Selam Hocam,
Google ADS sadece google de kendine ait olan yerlerde reklam verir, microsoft bing ise ortaklarla yani bing ve yahoo gibi arama motoru, tabikide tartışılmaz google kime yaklaşamaz ama örnek vereyim size, ben günde google ads 210 TL günlük harcamada ortalama 140 ile 170 arası tıklama alıyorum - Microsoft bingte aynı parayla 100ile 130 arası, ama şunu fark ettimki bing de daha kaliteli kullanci var ve ödemelerim tiklama sayısı google den az olmasına rağmen satişlar 20% daha çok. Nedeni aslında bir yandan da basit,millet coğunlukla microsoft kullanır ve otomatik olarak bing kuruludur bilgi sayar anlayan hemen google indirir ama anlamayanlar genelde bing kullanır ve kullancılar genelde pilik ve çakallıkla uğraşmadğı için daha çok kalite müşteri gelir. zamanı google harcamakdansa binge kafanıza yorun derim

Eğer maksat para kazanmaksa nerden geldiği önemli değildir yeterki temiz ve hizli olsun. Kolay gelsin