merhaba, bugün teknobiyotik firmasıyla yaşadığım diyaloğu ve alışveriş deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. alışveriş yapacak olan varsa bir daha düşünsün temkinli olsun çünkü aynı gün kargoda denen siparişiniz 4 gündür kargoya verilmeyince siparişinizin ne durumda olduğunu sorduğunuz da atar yapıp iptal edebiliyorlar.
pazartesi günü 5 adet ürün siparişi geçtim ve hepsinde aynı gün kargo yazıyordu. pazartesi kargoya verilmedi salı günü verilir dedim geçtim. salı günü de verilmedi aradım ulaşamadım, destek talebi gönderdim ulaşamadım, canlı destekten yazdım ulaşamadım, sosyal medyadan yazdım ulaşamadım, mail attım ulaşamadım. çarşamba ve bugün perşembe günü de aynı süreç işledi hiçbir şekilde ulaşamadım ve bilgi alamadım. aynı gün kargo yazan ve montaj/kurulum istemeyen siparişim kargoya bir türlü verilmedi. sonuçta dünyada bir kriz var dağıtım ve taşıma zincirinde yoğunluk söz konusu, kargoda takılsa anlayış gösteririm fakat aynı gün pazartesi 2 farklı firmadan daha sipariş verdim ve onlar ürünleri bana ulaştırdı yani sorun teknobiyotikteydi ve ben hiçbir şekilde kendilerine ulaşamıyordum yani telefonu açsa dese ki yoğunuz şu gün verilecek tamam derim.
akşam saatlerinde youtube kanallarında bir ürün satışı videosu paylaştılar bende altına yorum yaptım olaylar bu şekilde gelişti takdiri size bırakıyorum.
Şirketi 2 kişi yönettiğine emin oldum ama kanıtlayamam