ilk defa şok dan online alış veriş yapayım dedim tam bir fiyasko çıktı kolonya yokmuş sabun yokmuş ve olmadığı halde ben sipariş verip bu ürünleri aldım (siparişi verip beni geriye aradıklarında öğrendim olmadığını tabiki önceden bilmiyordum stokta var görünüyor) paramıda çektiler (geriyede iade etmediler parayı nezaman iade olur Allah bilir) yaklaşık yarım saat 45 dk sonra iptal ettiler yok diye sonra tekrar girdim hala daha sipariş verilebiliyor böyle saçma sapan bir sistem görmedim
marketten aradılar yok diye kolonya hiç bir yerde yok diyor arayan yetkili ve bu sorunuda iilk defa sizinle yaşamıyoruz dedi saçma sapan bir sistem var bizde dedi olmayan ürüne sipariş verilebiliyor dedi açık açık
müşteri hizmetlerini arıyayım dedim 5 dakika bekletip sıra gelecek diye sayıyor 10. kişisiniz 9.kişisiniz yetkili kişi sizinle görüşecek diyor bekle diyor sıra bana geliyor mesaj bırak diyor 16:40 itibari ile kimse yok müşteri hizmetlerinde madem kimse yok ne diye beni bekletiyorsun

saçma sapan bir sistemi var kısaca birdaha alışveriş yapmam ben buradan dalga geçiyorlar resmen