Merhaba
Türkiye de Veri merkezi sayısı zamanla artıyor. Sayılar artıyor artmasına da sorunlar da artıyor kendi adıma konuşuyorum veri merkezi yönünden pek şanslı değilim bu yüzden böyle bir konu açmak istedim. başlı başına bazı sorunlar
İletişim sorunu
Veri merkezi giriş sorunu
Aracı firma varsa veri merkezi ile firma arasındaki iletişimsizlik veya yanlış bilgilendirme sorunları
Veri merkezi fiyat farkı olduğu için küçük işletmelerin aracı firma ile çalışmaları ve getirdiği sorunlar.
Bağlantı kopmaları ms süreleri hız farkları sık sık kesintiler gibi sorunlar şimdilik aklıma gelenler bunlar. bir çok firma ile çalıştım diyelim bir sorun oluyor sunucular gidiyor veya hat gidiyor. firmaya yazıyorsun veri merkezi kaynaklı sorun diyor veri merkezinin sitesine bakıyorsun takır takır çalışıyor. hatta gerekir mecbur kalınca arıyorsun herhangi bir problem yok diyor,sizin de başınıza gelmiştir eminim... sorun bittikten sonra detaylı bilgi istiyorsun veri merkezinden bilgi bekliyoruz diye öylece konu kapanıyor siz buradan ne çıkarırsınız?
Daha kısaca yazacak çok şey varda şuan aklıma gelmiyor. sizlerinde bu veya buna benzer sıkıntısı olan veya geçmişte yaşamış olduğunuz sorunlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum tavsiye ettiğiniz veri merkezi veya firma varsa yorumlarınızı konu altından bekliyorum herkes yazabilir bu tur sorunları paylaşıp dertleşmek yardımlaşmak iyidir..
Sağlıklı ve Huzurlu bir gün diliyorum iyi forumlar..