Öncelikle herkese iyi forumlar.
Benim bir mizah sayfam var. Kullanıcı adım @gokborulerkim hesap kara mizah hesabı değil, kendi ayarımızda takipçilerle paylaşım yapıyoruz ancak son günlerde şöyle bir sorunum ortaya çıktı. Sayfa sahipleri ve bilgili kişiler dönerse sevinirim:
-Sayfayı satmaya karar verdim, gelirleri ve istediğim fiyatı ekledim ancak istediğim fiyat pek çok kişiye çok geldi. "Ortalama gelir x 8" yapmıştım sayfa sahipleri fiyat hesaplamasını nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursa sevinirim.
-Sayfa sağlam bir kitleye sahip ve takipçi bakımından kendinden iki kat büyük sayfalardan daha fazla etkileşim alıyor. Bu noktada satılana kadar olan süreçte geliri başka birisi takip etsin istiyorum. Bunun için de İnstagram reklam şirketleriyle anlaşmayı düşünüyorum. Sayfa sahipleri ya da konuyla alakadar kişiler hangi şirketi tercih ederdi? (Şirket derken instagram reklamlarını düzenleyen sayfalardan bahsediyorum örneğin goygoynetwork gibi)
-Sayfada spam hesapları temizliyoruz (telegramcı ve reklamcı) bu süreçte pek çok kullanıcıyı engelledik/engellemeye devam ediyoruz. Takipçi sayısının azalması alıcılarda ne izlenim yaratır?
Tüm bu soruları kısa da olsa cevaplandırırsanız çok sevinirim.