Öncelikle merhabalar, büyük bir proje üzerinde tasarımlarımızı bitirmiş bulunmaktayız.
Files ve sunucu hizmeti sunabilecek firmaların sponsorluk/iş birliği istenmektedir. (Sunucu ücretsiz demek değildir.)
Sitelerin şablonları profesyonelce tasarlanmış ve türkiyede tekdir. Tanıtımlar adobe after ile tasarlanmış ve projeler kayıtlı değiştirilmeye müsaittir.
Tasarım ve düzen alt yapısını kusursuz kıldık.
Sektörde iyi ve örnek bir referans olacağından kuşkunuz olmasın.

Siteler ve düzen hakkında, Detaylar için PM.
İZMİR ve [Yakın iller(COVİD-19)nedeniyle şimdilik olmasada] şirketler ile görüşme sağlanabilir.

Vizyon:
Aslında samimi bir konuşma olması açısından bahsetmem gerekirse, öncelikle bir pvp server olsada olmasada oyuncuların farklılık göstermek, güvenlerini kazanmak ve bunların karşılığını en iyi şekilde sunup, vermektir.
Ben ve değerli ekibim daha çok dost, arkadaş yapısından uzak sadece kurumsal düşünce yapısıyla hareket etmektedir. Belirtmek isterim ki konu amacı tamamen siz değerli geliştirici ve şirketler (VDS) hizmeti sunan ve bu işte tecrübeli kişilere referans olmaktır.
Konu dışına çıkmadan, kişi ve kuruluşların örnek temsil ettiği bazı yenilikçi ve müşterilerinin memnuniyetini sağlamak amaçlı kendilerini geliştirdiğini bilmekteyiz. Biz ise sponsor veya iş birliği başlığı altında gerekli sitemizde yer vermektir. Bu şekilde yüksek oyuncu kitlelerinden gelen girişimci kişilere daha çok örnek teşkil edip sponsor veya geliştiricilerle kazançlı iş birliği sağlamak istiyoruz.

Vergi levhası olmayan referans değeri olmayan varsayımlarda bulunan kişiler dahil olmamasını rica ederim.

Örnek teşkil edilebilecek cevaplar;

By_GRaYWoLF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işbirliği için isteklerini pm atar mısın ?M2 kurmayı düşünüyordum. Ancak benim ilgilenecek pek vaktim olmadığı için vazgeçmek üzereyim. Anlaşabilirsek çalışabiliriz
Proje ortak bir kuruluş olmayacaktır.. İlginiz için teşekkürler.
mustafaksz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serverde GM açığı veya yardım edilecek bir durum varsa yardım sağlayabilirim sürekli online ve daha önce serverlar da bulundum
Biz daha çok profesyonel olmaktan yanayız Mustafa bey oyun içerisinde mali cironun %6 olarak belirliyen bir sistem geliştiriyoruz. %60 Baş yönetim %40 ise GM kadrosu olarak ayarlayıp daha adaletli ve işe istikrarlı olması için düzenlemeler yapıyoruz. İlginiz için teşekkürler.

GitHub lisansları alınmıştır.