Merhabalar,

Çalıştığım alanda sıklıkla ihtiyaç duyulan çeşitli (kullanıcı tarafından çeşitli bilgiler girilmesi sonrası basit sayılabilecek matematik işlemleriyle tespiti mümkün olan) hesaplamaları şık, kullanıcı dostu ve pratik şekilde Html olarak yazmayı (ve web sitemize koymayı) planlıyorum.

Konu hakkında bir kaç güne kadar hiçbir bilgim yoktu ama aklımdaki şeylerin basit olduğunu düşünerek aynı zamanda merakım da olduğu için bir şeyler öğrenip kendi kendime bazı çalışmalar yaptım.

Fakat tecrübem veya uzmanlığım olmadığından işi bilen birisine teslim etme ihtiyacı duydum.

Şu anda üzerinde çalıştığım (ve bitiremediğim) çalışmalar öyle sanıyorum ki çok kısa bir iş gerektiriyor (bazı yerlerde getElementById'yi koymadığım için konsol hatası çıkıyor dahi olabilir).

Beraber çalışacağım kişiden beklentim yazmaya çalıştığım kodların html ve javascriptindeki hataları ve eksiklikleri gidermesi ve eğer estetik açıdan web sitemize uygun CSS ile çalışmaları sunabilecek ise CSS hizmeti vermesi.
Şu anda somut gerçekleştirmek üzere olduğum çalışmalar haricinde "fikir" aşamasında olan çok sayıda fikrim var. Dolayısıyla somut olarak beklentim yukarıda saydıklarım olmakla birlikte umudum iyi iletişimle uzun soluklu çalışma birlikteliği sağlamaktadır. Bir de konu hakkında hassas olduğum için Türkçe'yi düzgün kullanan ve yazıp konuşabilen kişilerle çalışmak isterim.

Şimdiden teşekkürler, selamlar