Mümkün olduğunca bilmediğiniz internet sitelerinden alışveriş yapmayın. Ucuz diye bilinmedik sitelerden alış veriş yapıldıktan sonra kart bilgileriniz elektronik ortamda satılan birçok site var dostum. Büyük geçmiş olsun şimdiden iade edilecektir ancak bence savcılığa suç duyurusunda bulun derim yinede sana ilerde başka kişilerin de canlarını yakmadan bir ilerleme kaydedilebilsin en azından.
Benim başıma gelmedi. Bu tip ödemelerde genelde sanal kart kullanmaya özen gösteririm.
Bugün bababım kartından netflix,sporty,boyner,trendyol gibi sitelerden çeşitli tutarlarda para çekilmiş fakat allahtan banka onay işlem vermemiş 1,5 aydır evdeyiz ve kart internet alışverişi dahil hiçbir yerden alışveriş yapılmadı anlamadım gitti.
Benimde ilk sorduğum sorular nerelerde kullandın diye sadece hiç alışveriş yapmadığım sanal migros dikkatimi çekti. oradan yapılan alışverişle çekilen tutarlar aynı.
2. şüphelendiğim konu para kullanmamaya özen gösterdiği için dışarda alışveriş yaptığı bi yerde kopyalandığı.
Aklıma takılan diğer konu, bu zor zamanda ailede bi tane bu tür bankamatik kredi kartı varsa ve bu yüzden iptal olsa o ailenin çekeceği sıkıntı.
Merakımdan soruyorum hangi bankanın kartı 2 kullanıcıda aynı gün olduğunu yazmışta bir güvenlik sorunu mu var acaba banka ile alakalı?
Akbank şehir Gaziantep