lonesurvivor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki hangi konuyu açacağımı sana mı soracağım sayın ucube ? adsense gelirim olmasa buraya niye yazayım ? yada konuyla alakam olmasa niye yazayım . belli ki sende onlardansın ?

lafım sana değil sayın kolik senin yaptığın projeler ortada. bu konuyu sende anladın eminim. hatta bu entry e sahip çık ki senin değerin anlaşılsın.
Benim yüksek gelirli sitelerimi satışa çıkardıktan hemen sonra böyle bir konu açıyorsun ve sahip çık diyorsun mantık dışı birşey bu.
Eğer bir insan gidip 3 aylık bir site aylık 10k getiriyor bende bunu 100k'ya satıyorum diyorsa ve bunu alan oluyorsa burada soru işareti olur.
Ama kendi sitelerimden örnek vereyim Türkiyenin en büyük firmaları mail atıyor bana tanıtım yazısı ver diye cevap dahi vermiyorum, şurada şunu demek istiyorum ortada emek var emek, bu emeklere haksızlık yapıyorsun !, site yıllardır gelir getirmiş, hangi reel ticarette 500 bin tl verip ayda 20 bin tl kazandın ?, internet ortamının kaldıraçı çok yüksektir iyi fırsatlar yakalarsan her zaman kazanırsın...