lonesurvivor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem bu kadar mükemmel sitelere sahipsiniz neden satıyorsunuz ? Yada çok yüksek gelirleriniz var neden satıyorsunuz arkadaşlar ?
İnsaarın üç beş kuruş parasına neden göz dikiyorsunuz ? Birbirinin aynısı reklamlar ... Gerçekten bir iş olacaksa yaptığınız işi ciddiye alarak fayda sağlayacaksanız yapın... Kimsenin hakkınada girmeyin. Bu entry çok önce yazmak istemiştim bugüne kısmet oldu .
Merhaba Sana bunu detaylı şekilde anlatayım istersen.

Çok büyük işlerin vardır o işlere zaman ayırmazsan bütün sisteminin emeğinin veya hayalinin terse dönme ihtimali olduğunu düşün, fakat elinde bazı siteler vardır ki sürekli seni meşgul ederler, editör arar "abi şu nasıl olacaktı", "hosting firması mail atar farklı sunucuya geçmeniz lazım", "domain süresi dolar uzatman lazım", "saçma mailler gelir sizi şikayet edeceğiz benim resmimi kullanmışsın", "sitede yazılımsal geliştirmelere ihtiyaç vardır, güvenilir yazılımcı bulamazsın" vs.vs. bunların hepsi seni yorar aslında belki günde 3-4 saatlik iş ile altından kalkabilirsin fakat inan o 3-4 saatlik iş sana ömür gibi gelir çok zor gelir bir türlü yapamazsın çünkü zihnin yorgundur, bunun gibi 5 siten olduğunu düşün sadece 2-3 tane editöre zaman ayırmak bile bazen bıkkınlık getiriyor.
Bende senden şunu anlamıyorum (insanlar iyi sitesini satabilir, bunun kul hakkı ile ne alakası var veya insanların üç beş kuruş parasına göz dikme ile ne alakası var ?, benim sattığım siteler yıllardır aynı düzeyde getiriyor, sen şu an böyle saçma konu açarak yatırım yapacakların aklına giriyorsun asıl ve net bir şekilde söylüyorum saçmalama.