Paylaşım güzel ama yetersiz, yağ takımı için en iyi yol terlemektir

o yüzden kas çalışmak yerine daha fazla hareket ettiğiniz ve terlediginiz bir egzersiz daha iyi olacaktır, fakat yağdan ziyade önceliğiniz vücut ise bu şekilde yapabilirsiniz. Bakmayın gerçi evde koşacak değilsiniz yani bu durumda arkadaşın paylaşımı uygulanabilir ek olarak karın kası için plank öneriyorum ve yere yatarak ellerinizi kalcanizin altına koyun ayaklarınızı indir kaldır ya da askıda bırakın 10-20 cm arasında
Plank hareketi ve diğer tüm hareketler yavaş yavaş upload ediliyor hocam. + Olarak tüm vücut egzersizleri için evde yapılabilecek şekilde ayarlamalar yaptık. Düzenlemelerden sonra onlarda eklenecek. Teşekkür ediyorum.
Bu gösterdiğiniz hareketleri bile yaparken nefesim kesiliyor. Astım hastasıyım ve kiloluyum.
Daha hafif dumbul ile yapılacak önerdiğiniz hareketler var mı?
Sizin için bakıp döneceğim.
Hocam belli bir list oluştursanız önce şu harekete girin veya şunu şu kadar yapın bu kadar yapın yönlendirseniz? Mesela şuan malum karantinadayız ne spor var ne diyet. Ye iç yat yada pc başında dur.. Bugün bu tarz videolara yöneldim daha anlaşıabilir videolar olsa güzel olur... Kendi düşüncem
Güzel bir liste yapabiliriz hocam. Onları da yakında paylaşacağız.