FitSayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam abone sayısı da onemlı artı 4000 saat ve 1000 abone yı 1 gunde tamamlama sıstemlerı de var .
Hocam 1 günde tamamlayacak sistemler bedava değildir ki.
Smm sistemleri bile 300-400 tlden 2 hafta süre veriyorlar. Oda video sayısına göre. Video çok oldukça süre düşüyor. Çok videoyu üretmek yüklemek hepsi emek.

Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serbest piyasa ama böyle acelem var diye sürekli fiyat düşersen daha zor satarsın şüphe uyandırır. Daha yüksek rakamlardaki kanallar satılıyor demekki senin kanalını devam ettiremeyeceği için tercih etmiyorlar.
Hocam sürekli düşürmüyorum fiyatı başta 1400 yazdım kredi kartı borcumdan dolayı düşürdüm yoksa bana bi zararı yok. Para kazanıp duruyor.

seyretal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca herkes şuan zaten boşta onun içinde fazla para harcamasına gerek yok ve daha uygun fiyatlara kanallar var
Hocam piyasayı öğrenmek için konu açtım bende daha uygun fiyatlı kanallar r10 da var mı mesela link gönderebilir misiniz ? Varsa onlara göre fiyat belirliyeyim.
Pinsiz adsenseli, pk açık telifsiz fiyatını gördüğünüz kanal varsa bir bakayım bende.

nekreyazar34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son istediğin rakamı iletirsen alabilirim hocam. İnsanlarda para yok fazla. Ayrıca çok fazla artık pk açanlar var ondan dolayıdır
Pm gönderiyorum hocam.