ynR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam da bu sebepten ötürü bu yazılım sektöründen soğuyorum. Senin gibilerin canı sıkılıyor diye neden biz zarar ediyoruz ?

ben kurumsal bir firmayım, vergi mükellefiyim senin 300-500 liraya yaptığın siteleri 2 bin ₺ - 3 bin ₺ e yapan firmalardan birisiyim senden hizmet alacak o kişilere sen 1 ay sonra destek vermeyeceksin ben ise benden hizmet aldıkları süre boyunca ben onlara hizmet vermiş olacağım gecenin 4 'ünde bile arasa telefonlarını yanıtlayacağım ben bu hizmetleri verirken sen sırf yapımı için 300-500 ₺ diyerek bizim sektörümüzü bitiriyorsun kusura bakma ama günde berki 12-15 firmaya teklif veriyoruz bize gelen müşterilerin çoğu daha önce 100 liraya 200 liraya yaptırdım bir web sitesi vardı yıllık yenileme zamanı gelmiş bilgimiz yoktu kişiye de ulaşamiyoruz oyüzden yeniden yaptirmak istiyoruz oluyor.

Kusura bakmayın ne kalp kırmak istiyorum ne de birilerinin konusunu baltalamak istiyorum sadece siz 2000-3000 lira fiyat veren şirketlerden bikmiş olanlar yazmişsiniz ya ona istinaden bunu söyledim

iyi forumlar
Tabir için kusura bakma hocam.
Kimsenin işine taş koymak değil niyetim.
Piyasanın fiyatlarını gayet iyi biliyor ve hak veriyorum.
Sadece 1 kişiye yardımcı olmak istedim.