Ön başvuruda tekrar eden T.C. Kimlik Numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez. Bu hatayı çözen oldu mu arkadaşlar şu an başvuru yapıyorum hata alıyorum.
Örneğin ben başvuru yaptım.Başvuru yaparken ailedekilerin TC ve isimleri giriliyor. O girilen TC ve isimler bende başvuru yapayım dediklerinde o hatayı alırlar.
Hocam hiçbiri yapmadı ki ilk defa ben yapıyorum.
Merhaba bir yakınım için sosyal hizmet başvurusunda bulunmaya çalışıyorum fakat sürekli "Ön başvuruda tekrar eden T.C. Kimlik Numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez." bu hatayı alıyorum bu ne anlama geliyor? anlamadım tekrar eden tc kimlik numarası falanda yok ayrı ayrı tc kimlik numarası çocuklar ile.
Dün eşimde bugün bende aynı durum yazıyor. Bugün çağrı merkezini aramak istedim bilgi için operatöre bağlanmadı bile sürekli meşguldü yarım saat aralıksız aramıştım. Sekreter kaydı dahi düşmedi. Akşam 6 dan sonrada hizmet vermiyorlar imiş.
Aileden biri daha önce basvuru yapmış.
Şuan oturdu benim olay kafamda 3 hafta önce eşim maddi destek için benim e devletten başvuru yaptığını söylemişti 8-10 gün sonra aradılar pskolojik danışman hizmetlerinden şiddetli geçimsizlik tartışma desteğine talepte bulunmuş 😂 arayan beyefendiye durumu izah ettim herhangi bir sorunumuz yok salgın dan ötürü işsiz ve giderlerim fazla nakit yardım istiyoruz dedim oda yanlış burası talebinizi sonlandırıyorum demişti. Galiba o destek talebi yüzünden daha şuan yeni başvuru yapamıyorum.
Ön başvuruda tekrar eden T.C. Kimlik Numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez.
Hatası alan arkadaşlar.
aynı hatayı bende aldım sonra çözeme ulaştım yaptığım hata şuydu bana evlimisin ve çocuk sayımı sordu cvp ları verdim sonrasında aile içinde yaşayanların ekle diye bi yer vardı bende eşimi ve çocuklarımı ekledim asıl hata bu arkadaşlar oraya ailemizde eş ve çocuklarımız haricinde yaşayanları eklememizi istiyor örnek baba anne gibi eş ve çocuklar haricindeki kişilerin bilgilerini girip ekleme yapmamız gerekiyor eş ve çocuklar haricinde evinizde kimse sizinle yaşamıyorsa lütfen orayı atlayınız sorun çözülecektir.
Umarım yararlı olur.