Hocam 1 ay içinde 2 gün uyuyakaldığım için gitmedim. Öğle uyandım ikisinde de. İş yerim şehir dışında olduğu için bu tarafa araç gelicek mi sormuştum bir tanesinde. Cevap bile vermediler. Mecbur gidemedim. Diğer uyuya kaldığımda söyledim işte dün oldu bu da.
Ama geriye kadan 1-2 Gün de halsizliğimden ve hastalığımdan gelemeyeceğimi gelmediğim gün içinde şefime wp'den söyledim. Cevap vermedi.
Bunların hepsinin devamında ertesi gün işe gittiğimde kimse bir şey demedi bana. İlk işim olduğu içinde bu konuları bilmiyorum. Wp'den haber verdim haberleri var diye de sıkıntı yapmadım.
Yasak var diye de yapmadım hocam tamamiyle insanlık hali. Sadece bu aya denk geldi. O kadar
Avukat değilim ama bence işyerine ihtar çek noterden, kendini savun. De ki böyle böyle uyuyakaldım, mesaj attım, herhangi bir dönüş olmadı, işe gidemedim. Halsizlik ve hastalığımdan dolayı da iki gün gidemedim, bunları da bildirdim buna da dönüş gelmedi. Burası ilk işyerim olduğundan, mecbur kaldığım devamsızlığın bu kadar olumsuz sonuç doğurabileceğini de öngöremedim. Benden hiçbir savunma da alınmadı. Herhangi bir geribildirim yapılmaması da sizin süreci iyiniyetli yönetmeyi tercih etmediğinizi gösteriyor.
Belki tutar...