bu şekilde bir veri tabanı var;

1)En çok yorum yapan üyeleri azalan sırada listelemek istiyorum şöyle bir sql sorgusu yazdım yazdım (SELECT u.uyeID,u.ADI,U.SOYADI FROM tbluye u,tblyorum y WHERE u.uyeID=y.uyeID ORDER by COUNT(y.YORUM) DESC ) sonucu şu şu şekilde;
en cok yorum yapan ensar 5 yorum ama harun diye bir kullanıcı daha var o 4 yorum ama harun cıkmıyor neden?

2)ikinci sorgum sisteme en son 1 ay içerisinde giren yöneticiler soyle bir sorgum var (SELECT y.ADI,y.SOYADI FROM tblyonetici y,tbllog WHERE TARIH >= NOW() - INTERVAL 1 month)
ama fazladan sadece erdem ve kerem olcagına birer tane daha cıkıyor.

3) üçüncü ve son sorgum en çok makale yazan yazarı kaç tane makale yazdıysa onunla beraber listlelemek istiyorum sorgum şu şekilde (SELECT y.ADI,y.SOYADI,COUNT(m.yazarID) FROM tblyazar y,tblmakale m WHERE y.yazarID=m.yazarID)
burada databasede 3 tane makale var 2 tanesini ahmet 1 tanesını baska bir yazar yazmıs ama sadece ahmet cıkıyor ve makale sayısı 2 tane cıkacagına 3. makalede ahmete eklenıyor ve diğer yazar listelenmıyor nerede hatalarım var bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim çok teşekkürler.