Hocam hesabı satan şahıs, hesabın üzerinde değişen tüm kullanıcı adlarını, e-posta adreslerini, telefon numaralarını biliyorsa, form ile çok rahat hesap geri çekilebiliyor. Onun haricinde Instagram hesabında kurucu mail revert edilip, iki faktör doğrulaması açılırsa, karşı taraf şifrenizi bilse bile sizin telefonunuza gelen kodu bilmediği için hesaba hiç bir şekilde giriş sağlayamaz. Şiddetle tavsiye ettiğim olay ise; güvenilir, bildiğiniz kişilerden hesap alın!
Şimdi ben sabah bi hesap aldım ama bunun ilk maili eskiden sayfaya editör olmuş birinin elnde ve o kişi de bizden bihaber. Çok da önemsediği söylenemez. İletişim de kuramıyoruz. Mail de geçen bir-bir buçuk sene önce hesaba eklenmiş ilk mail (hesap ilkte telefon numarasıyla açılmış fakat mail sonradan eklenmiş). Şimdi ben tüm bilgileri sildim hesaptan ve iki adımlı kimlik doğrulamasinj aktif edip yeni mailimi de ekledim. Siz diyorsunuz ki yani hesabı, ilk mail yoluyla geri alacak olsalar bile hesapts iki adımlı doğrulama olduğu için içine giremezler, doğru mu anladım?