vecihi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşadıklarınızın çok benzerini yaşadım video paylaştığım Facebook hesabımda. Ve dediğiniz gibi önce bir yöneticinin hesabı 30+ gün pasifleştirildi sonra o yöneticinin kişisel Facebook hesabı kapatıldı (çok ilginç değil mi ) ancak sayfayı kapatmadılar, diğer yöneticilerle sayfa paylaşımlarına devam etse de telif yiyebileceğini düşündüğüm videoları paylaşmamaya çalışıyorum artık Facebook'da. Aynı hesabın Instagram sayfasında Face'de yaşadığımın 10'da 1 sıkıntısını yaşamadım en kötü silerler videoyu eyvallah dersin. Face bildiğin ceza sistemine geçmiş..
Hocam kişisel hesabı geri alabildiniz mi?
Kaç yıllık hesaptı ve de aktif miydi?

Benim korkum da o zaten, uzun yıllardır kullandıgım ve pek çok anı biriktirdiğim hesap, kapatılması çok üzücü olur benim adıma, biraz tırstım açıkcası.

2 sorum olacak bu durumda.

Fotoğraflarda br sorun yaşadınız mı? Sadece video konusunda bu kadart sertler sanırım, fotodan dolayı bir bildirim almadım 1 video paylaşıyorsam 20 foto paylaşıyorum.
Diğer sorum, bu durumda feyk bir kişisel hesap açıp oradan yönetmek, esas hesapları da yedekte yönetici tutmak mantıklı olacaktır dğil mi? Kapatılırsa feyk hesap kapatılsın