Ekranı asla kötü demiyorum. X ya da XS ile kıyaslarsak ekran haricinde alınabilecek en iyi modellerden biri işlemci yönünden olsun, kamera yönünden olsun İphone 11 şu anda. Ancak bütçenizi çok az daha arttırabilirim diyorsanız 11 pro sizi uzun süre idare edecektir..
Netflix'ten Lucifer izlerken bir sorun yaşamam o halde? Ekran kağıt üzerinde yazan kadar kötü değildir umarım. Ya PUBG oynarken durum nasıl? Ekran parlaklığı durumu nedir? Güneş altında veya normal kapalı alanda?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. 8000+ ₺ ödemeyi Enpara kartım ile yapamıyorum. Apple.com'a banka kartı ile ödeme yapılmıyor mu?
Merhaba,
5 aydır kullanıyorum. 4k video olayı gerçekten çok güzel. Kamera olarak zaten başarılı bir telefon portre vs 8plus kullanıyordum ondan kat kat daha iyi.
Telefon elinize aldığınızda ağırlık yapmıyo ekran vs görünüm zaten çok iyi donma ihtimali zaten%0 telefonumda neler yüklü olduğunu görsenizşok olursunuz ve 64 gb kullanıyorum sosyal medya hesaplarımı youtube vs herşeyi telfondanyönetiyorum ayriyetten wordpress sitelerimi dahil.
Pişman olmazsınız. Ama lansman kılıfı mutlaka alın orjinal almanıza gerek yok n11'de 69 tl ye satılıyor aynı kalite
Ben kullanıyorum kasım ayından beri memnunum hocam bence alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Ama öyle hız ve kamera dışında değişen pek bir şey yok. Açıkçası kamerası da çok tatmin edici değil. Sadece alışkanlık diyelim memnunum..
Telefon kullanımı gayet güzel. 11 256 gb kullanmaktayım. Kamera ve hız oldukça iyi donma kesinlikle yok. 11, 11 pro ve xs arasında kalmıştım. 11 de karar kıldım. Özellikler hemen hemen aynı. Android ten geçiş yaptım. Tek sorunu çizilmeye karşı önleminizi almanız. Hassas olduğu için çizilme riski yüksek. Koruyucu aparatlarını kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Pro Max kullanıyorum , hiç düşünme geç hemen 11'e Apple rahat kullanılır bir zorluk çekmezsin
Bende alacağım uzun süredir araştırdım ama sitede fiyatlar çok uçurumda. Teknosa stokları 128 gb için bitti iyi takip etmek lazım.
Hocam ben iphone bir kere geçtim vazgeçemiyorum. Bence hiç bulaşma :d
mis gibi telefon hocam. Alın 4,5 yıl kafanız rahat olsun.
Şunu unutmayın, telefonda günde 5 saat geçireceksiniz minimum. 3,4 yıl kullansanız hakkını verirsiniz. E hergün kullanıyorsak bu cihazları sorunsuz düzgün çalışması gerekir . Ve bizi mutlu etmesini isteriz. Sıkılmazsınızda telefondan.
Ben hepsiburada dan Spigen markasının koruyucu camını ve kılıfını aldım, birlikte tam uyumlular. Çok da kullanışlılar. 11 64 gb kullanıyorum, fotoğrafla pek işim yok fakat hız ve uygulama geçişlerine hastayım. Uzun zamandır telefon konusunda nadir pozitif görüşlerim var. Allah bozmasın...
Yakın zamanda aldım iphone 11.
Oyun hiç oynamadım Pil sağlığını kendi sağlığımdan çok düşünüyorum
İphone 6 dan 11 e geçmiş biri olarak ne değişiklik gördüm
şarj süresi dışında hiçbişey

Şarjı
1.5 gün götürüyor diyebilirim. Full instagram, r10, haber okuma vs ile gayet iyi gidiyor. Şarj 2.5 saatte ancak doluyor ölme eşşeğim ölme

yıl olmuş 2020 hala hızlı şarj çıkmıyor kutuda.
Video izleme konusuna gelirsek ses gayet iyi ben memnunum.
Benim 6s'de takılmalar başlamıştı, ekranı artık yeterli gelmiyordu. Şarjı sürekli bitiyordu, hafızası doluyordu vb.
11'e geçtiğimde bana devrim gibi geldi açıkçası bu telefon. En az 4-5 yıl kullanırım diye tahmin ediyorum.
Bende memnun kaldım ama zamanını doldurmuştu artık. İlk çıktığında almıştım 6s'i ve 5 ay öncesine kadar sürekli kullandım. İşim gereği telefonu çok kullanıyorum ve kullanma miktarıma göre harika iş çıkardı diyebilirim.
Ekranı asla kötü demiyorum. X ya da XS ile kıyaslarsak ekran haricinde alınabilecek en iyi modellerden biri işlemci yönünden olsun, kamera yönünden olsun İphone 11 şu anda. Ancak bütçenizi çok az daha arttırabilirim diyorsanız 11 pro sizi uzun süre idare edecektir..